Verzend- en betaalinformatie

Leveringstermijn
Afhankelijk van het model en eventuele personalisatie wordt het model binnen 1 en 28 dagen verzonden. Drukwerk wordt binnen de 2 dagen na bestelling verzonden. Uitzonderingen daarop zijn mogelijk en we proberen deze steeds op tijd te communiceren.

Verzending
Modellen worden steeds verzekerd verzonden met Track & Trace en bezorging aan de deur (naar het Verenigd Koninkrijk is geen verzekerde verzending mogelijk). Jouw Berg in Box® zit verpakt in een stevige doos en wordt geleverd met een bijhorend drukwerkpakket.

Verzending buiten de EU
Producten die verzonden worden buiten de Europese Unie worden verkocht zonder btw. Afhankelijk van het land van bestemming van uw bestelling kunnen belastingen of invoerrechten in rekening gebracht worden door de lokale autoriteiten.

Niet zo tevreden?
Ondanks dat we er alles aan doen om een kwalitatief hoogwaardig model aan te bieden, kan er altijd iets mislopen. Bent u om een of andere reden niet tevreden of is uw model of verpakking beschadigd tijdens het transport, laat ons dat dan zo snel mogelijk na ontvangst van uw model weten via kris(at)berginbox.be.

Retourneren of omruilen
Retourneren van je aankoop kan (zonder reden) tot 14 kalenderdagen na ontvangst van je bestelling. Je moet Berg in Box® hiervan altijd per e-mail op de hoogte brengen. Na ontvangst van een retourbevestiging, moeten de artikelen, stevig verpakt en voldoende gefrankeerd, in onbeschadigde toestand teruggezonden worden. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor rekening van de klant. In het geval van omruiling neemt Berg in Box® eenmalig de kosten voor het opnieuw verzenden van een gelijkaardig artikel voor zijn rekening. In het geval van retourneren, betaalt Berg in Box® de aankoopprijs van de artikelen en de verzendkosten terug. Dit herroepingsrecht is niet van toepassing op gepersonaliseerde modellen. (Uitgebreide versie: zie Algemene Voorwaarden)